Forcontact Europe SA

Bashkohu skuadrës sonë të shërbimit të klientit nëse je folës dhe njohës i mirë i gjuhës Italiane.

Ne jemi duke kërkuar për një person të motivuar e me një dëshirë për të mësuar.

Çfarë ofrojmë ne?

Mundësi rritje në një ndër kompanitë më të madha ,me markat më të mira në treg.

Duke punuar në një zyrë harmonike dhe komode.

Trajnime nga një ekip i shkëlqyer dhe profesionist.

Kërkesat:

Folës dhe njohës shumë i mirë i gjuhës italiane

Komunikim të mirë me klientët

Eksperienc e mëparshme në shërbimin ndaj klientit, online ose në ndonjë sektor tjetër

Orientimi i klientit